Hayvanları çok severim ama sadece uzaktan…Evde beslediğim Japon balıklarım öldüğünde yeterince ilgi gösteremediğimi düşünüp vicdan azabı çekmiş birde cesedini çöpe atmaya kıyamayacak kadar çok severim yani...

Çocukluğumda yaşamış olduğum bazı kötü olaylardan olsa gerek yakın temasta bulunmaktan ise çok ama çok çekinirim.
Özellikle köpeklerden bu kadar çok korkmam ise çocukluğumda arkadaşlarımla bir süs köpeğini deliye döndürerek sonunda beni bir şekilde yakalamasına ve hart diye ısırmasıyla ile başlamış seneler sonra ise bir akşam arkadaşımdan dönerken komşu bahçeye salınan kangal köpekler tarafından kovalanarak kendimi apartmanımıza zor atmam ile bitmiştir.(Apartman kapısını nasıl pençelediklerini ise ömrüm boyunca unutamam herhalde... )

Eğer sizde benim gibi köpek gördüğünüzde ne yapacağını bilemeyenlerdenseniz işte size muhteşem bir alet Köpeksavar…


Küçük dostlarımıza hiçbir zarar vermiyor sadece ses dalgası yayarak yanımıza yaklaşmalarını engelliyor.Satın almak isterseniz arama motorundan köpeksavar olarak aratın birkaç seçenek bulabilirsiniz.

Delikadin Nuray

1 yorum:

Sibella dedi ki...

Ben de sizin gibi hayvanlardan çok korkanlardanım ve senelerdir bu aleti kullanıyorum. Bir çok kereler beni zor durumlardan kurtarmıştır, bizim gibi korkusu olanlara ve de köpeği olup da gezdirirken sokak köpeklerinden korunmak isyeyenlere tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!