3 boyutlu teknikle çekilen ilk belgesel olma özelliğini taşıyan Okyanus Dünyası, bir su kaplumbağasının okyanustaki yolculuğunu anlatıyor. Filmin orijinal seslendirmesini Oscar ödüllü Fransız yıldız Marion Cotillard'ın yaptığını da hatırlatalım.

Konusu
Okyanus Dünyası 3D, izleyicileri gezegenimizin yaşam kaynağı okyanusların mucizevi ve zengin dünyasına davet ederken, bu görkemli dünyayı ve sakinlerini korumamız altına almamız için ilham kaynağı oluyor. Filmde, dalgaların altında normalde görülemeyen ve unutulmaz bir yaşama şahit olunurken, manta vatozu, çekiç balığı, deniz tavşanı ve deniz ejderi gibi mucize canlıların yaşamı izleniyor.

Marion Cotillard (Deniz Kaplumbağası)

Bir su kaplumbağasının okyanustaki yolculuğunu 3D farkı ile izlemeye hazır olun...
3 boyutlu sinemada ilk uzun metraj belgesel olma özelliğini taşıyan film, izleyenleri bu büyülü dünyaya daha da yakınlaştıracak.
Kendinizi bu zengin ve nazik ekosistemin kucağına bırakmak istiyorsanız su kamplumbağamızın önderliğindeki bu derin yolculuğu kaçırmamalısınız.
Avustralya’daki “Great Barrier” resifinden Meksika’daki Roca Partida’ya kadar geniş bir alanda köpekbalıklarıın hayatına şahit olacağız.
Dalgaların altında normalde göremedeğimiz ve unutulmaz bir yaşama şahit olurken, manta vatozunun büyüleyici bale gösterisine, çekiçbalığının soylu ailesine, aslanbalıklarının acımasızca avlanışına, genç bir grup yunusun ag futbolu oynamasına, deniztavşanının inanılmaz İspanyol dansına ve deniz ejderine de rastlayacağınızın garantisini verebiliriz. Dünyanın en büyük balinasıyla burun buruna gelmenizin sözünü de şimdiden verebiliriz...”

Gelen mailde bunlar yazıyordu... Bende oğlumla gideyim bari bakalım nasılmış...

Sonra yorumlarımızı yazarız...

Sevgiler,
DeliKadın Pınar

0 yorum:

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!