Geçen gün bir arkadaşım ile sohbet ederken duydum bu at kılı fırçasını ve kabak lifi kesesini..."Muhakkak dene ben çok memnunum" diyordu.

Nicedir ortalıkta bir at kılı fırçası furyası dönüyormuşta benim haberim yokmuş.Sosyetenin bacak güzeli Eda Taşpınar'la yapılan bir röportajda bacaklarının güzelliğini annanesinden kalma bir yöntem olan at kılı fırçası ile yapmış olduğu masaja borçlu olduğunu söyleyince at kılı fırçası satışları almış başını gitmiş. :)

Bende biraz geç kalmış biri olarak nette biraz araştırma yaptım ve gerçekten işe yaradığına dair bir sürü yorum okudum.Yorumlara göre fırça adı gibi gerçekten at kılından yapılıyormuş ve kıllar çok sertmiş.Masaj sırasında da kan dolaşımını hızlandırıp cildi pürüzsüz yapıp selüliti gidermede epey etkili imiş.


Birde hemen hemen aynı görevi gören kabak lifi kesesi varmış.Bu kesede kan dolaşımı hızlandırıp selülüte iyi geliyormuş ve ciltte ki ölü hücreleri temizleyip batıkları yok ediyormuş.
Ben daha yeni duyduğum için almaya fırsatım olmadı ama ilk fırsatta alıp deneyip yorumlarımı tekrar yazıcam.Aranızda kullanan varsa yorum yazsın lütfen...

Delikadin Nuray

1 yorum:

İki Deli Kadın(Pınar) dedi ki...

Doğum hediyesi olarak bana alabilirsin cnm :) Çok güzelmiş valla... Eminim doğumdan sonra çok işime yarar :)))

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!