5 senedir uzattığım, kendine gelsin diye uçlarından bile kestirmeye kıyamadığım saçlarımı ;
çoooooooooook dökülmelerinden bıkıp usandığım için geçenlerde gözümü kapayıp kısacık kestirmeye gitmiştim.Ama kuaförüm bu kadar uzun saçı şimdi kısacık yaparsak bunalıma girersin en iyisi şimdilik sadece kısaltalım diyerek birazcık kısaltmıştı.Ama ben bu kısaltmadan hiç pişman olmamış ve hatta kısa saçın rahatlığının farkına varıp dahada kısaltmayı aklıma koymuştum.
Cumartesi havanın güzelliğinden midir yoksa ablamın gazından mıdır bilmem soluğu yine kuaförde aldım.
Pişman mıyım? Kesinlikle hayır.
Birde ablamın ve eşimin güzel iltifalarından sonra nasıl pişman olabilirim ki...
(Uzun saçlı halime dönmek istersem 3 çıtçıtlı postişe bakar nede olsa :) )




Neyse gelelim sadete ...
Saçlarım konusunda oldukça cinsimdir...Öyle her kuaförün yaptığı saçı beğenmem muhakkak kendimi üzücek birşey bulurum.Bu yüzden işte bu sefer bu işi hiç riske atmamak için adam gibi bir yer olsun dedim ve parama kıymaya karar verdim.Ablamın tavsiyesi üzerine birlikte Bağdat caddesinde kuaför Yusuf Çağlar'ın yolunu tuttuk.
Bu konuda kılım dedim ya o yüzden de direkt kendisine kestirdim saçlarımı.Bu işte öyle profesyonelmiş ki kesmeden önce başımın arkasını sağını solunu elleriyle bir güzel ölçtü, sağ profilden sol profilden iyice inceledi başımın arka tarafındaki saçlar biraz basık olduğu için nasıl daha güzel görüneceğine dair tüyolarını verdi vb.gibi şeyler işte.
Yani demek istediğim o ki saçımdan çok memnun kaldığım gibi verdiğim paraya da hiç acımadım.Benden söylemesi...

Delikadin Nuray

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Aaaaaaaaaa... Naptın seeennn??? Hemen gömem lazım seni... Yada fotonu çek mesaj at.. Kesin çok güzel olmuştur. Güle güle kullan...

Esoş..Meloş..Niloşş

Nuray dedi ki...

Yaptım valla...Hatta biraz daha mı kısaltsam acaba diye düşünmüyor değilim...
Esoşum,
yakında görüşürüz öyleyse :)

Adsız dedi ki...

bence en iyi kararı vermişsin dökülen saçlardan en kolay kurtulma yoludur kesmek, şu anda tekrar uzattın mı yoksa kısa mı kullanıyorsun halen

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!