Herkese Merhaba,
Bu mimi görünce dayanamadım kızımda uyurken hemen yazayım dedim :)))
Nuraycım bu arada hastane çıkışı demek Çiyaya gittinizzz :))) Sizi gidi kaçaklarrrrrr...

1- Mantıyı çok severim..  En son sizinle de paylaştığım Casita - Feraye mantıya bayıldım.. Yanında coca-cola ve ekmek ile müthişşşş lezzet... Şimdi olsada yesekkk..

2- Bir zamanlar Nautilusta vardı ama kapandı...Appetitoyu bilenler bilir belki... Özgür makarna yaptırırdım her seferinde ama hep aynıydı seçeneklerim :) Fakat ben bu lezzeti yiye yiye kendim yapıyorum artık makarnamı.. Bir sonraki postta en son yaptğıım makarnayı paylaşıyor olacağım..

3- Eşiminde bayıldığı benimde çooook severek yediğim Fajita...
Mekanlar belli Midpoint ve Kırıntı...

4- Kokoreç... Koko kokooooo... Bizim mekanımız Bostancıda Üçler. Taner çok giderdi zamanında ve ben nefret ederdim ıyyyy derdim ama bir gün benide tanıştırdılar veeeee 9 ay boyunca hadi doğurayımda kokoreç yiyeyim diye sabırsızlıkla bekledim..  Şimdi de havaların biraz güzelleşmesini bekliyorum. Akşam gidicem bizim ustayla sohbet eşliğinde kokoreçi bekleyip yiyeceğiz :)

5- Az kalsın unutuyordum... Kadıköye gittim mi mutlaka Durak Büfeden döner yerim.. Döneri için değil ama döneri koyduğu ekmeği ve içine koyduğu amerikan salatası ve patates köftesini çok seviyorum...
Hatta hiç unutmuyorum Alperenin doğumundan 1 ay sonra ameliyat olmuştum ve akşam yemeğine sipariş vermiştim bu dönerden canım çekmişti :)))

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar benimde.. Nuraycım zaten mimlemiş o yüzden ben ekstradan mim yollamıyorummm :) Sadece lezzet duraklarımı paylaştım..

Sevgiler,
DeliKadın Pınar

0 yorum:

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!