Daha dünyaya gelmeden cimcime kuzenlerini düşündü ve Accessorize'deki %70 indirimden yararlanarak bu kulaklıkları aldı.Gerçi atladığı birşey vardı bizim centilmen Çınar'ın belki de bilerek yada bilmeyerek böyle yaptı bilmiyorum ama :) ikisine de farklı model kulaklık aldı.Şimdi bu kızlar kavga etmesinde kim kavga etsin hee :)


Delikadin Nuray
38.haftamda günlerim buralarda geçti evet kabul ediyorum.Sancılanacaksın hatta buralarda doğum yapacaksın dediler ama çok şükür iyiyim... :)

"Bebeğin giydiği haram" lafını kabul edip hiçbirşey almayacağım desemde minik güzelliklere ve fiyatlarına dayanamadım aldım.Pişman mıyım?
Sizce? :)

Babamız bu kıyafeti dalton kıyafetine benzetti ama :) ben çok beğenerek aldım.Özellikle kendiliğinden eldiven olma özelliğini sadece mother care de var zannediyordum ama pazarda satılan ürünlerde de varmış.
Fiyatı : 10 Tl


Bu takımı geçen hafta pazarda görmüş çok beğenmiş ve almamıştım.Aklımda kalmış mıydı peki...Tabi ki evet...
Bu cumada tezgahın önünden tekrar geçince (çaktırmayın özellikle aradım buldum bu tezgahı) alamadan edemedim.Erkek bebek sadece mavi giyer diyenlerden ASLA değilim hatta bu düzen bozulsun diye tam tersi inadına inadına cıvıl cıvıl renkler tercih ediyorum.
Kadife mor takım : 10 tl ( Yeşili, sarısı ve kahvesi de vardı)
 


Superman kıyafeti ise 7,5 liraydı ama ufak bir lekesi var diye 5 e bıraktı pazarcı amcamız...Leke en kötü çamaşır suyuyla çıkacaktır.


Delikadin Nuray
Burcumun ozelliginden midir bilmiyorum ama hep ayni seyleri gormek,yapmak yoruyor beni.O yuzden hep farkli seyler yapmak ister ruhum...
 
Soz konusuda oglumun sekerleri olunca hem farkli hemde kalici birsey olsun diye esimin de fikirleriyle boyle bir seker yapmaya karar verdik.

Ana malzemeler tabi ki Eminonu`nden alindi :) etiketler ise ablamin yardimlariyla basildi.


Sepetin icine yerlestirdigimiz ve sekerleri sapladigimiz sungerimsi sey ise cicekciden... 




Boynuna asilan sekerler yendikten sonra isteyen kalemligine asar isteyen evindeki saksisina isteyende arkasina bir magnet yapistirip buzdolabina takabilir...Belki farketmisinizdir etiketlerde dogum tarihi yazmiyor, acikcasi yazmasininda bir anlami oldugunu dusunmedigim icin simdiden sekerlerimizi hazirlayip hastane cantamizin yanina koyduk...
Simdi sira ozlemle ve merakla beklenen Cinar`in gelmesinde :))))

Delikadin Nuray
Ne zamandir altin yastigini hazir almaktansa kendim yapmak istiyordum.Dogum iznime ayrilir ayrilmazda solugu pazarlarda alinca malzemelerimiz alindi.Zaten cuma pazarina gidipte 50 kurusa satilan birbirinden guzel koca koca parca kumaslari almadan gelmek mumkun degilmis onu anladim...


Kirik beyaz saten kumas ve etrafina cevirdigimiz boncuklu kurdelaya 2 lira verdik.Annemde sagolsun dikiverdi.Bende ustune suslemelerini yapiverince el emegi goz nuru bir yastigimiz oldu.


Delikadin Nuray
Seninki kaç santim? - Greenpeace: "2050’de dünyadaki balık stokları tükenecek. Denizleri hala sonsuz bereket kaynağı olarak görüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı bitti. Gerı kalan %40 ise 40 yıl içinde son bulacak. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek."

Lütfen gelecek nesillere de balık bırakalım... Yukarıdaki linke tıklayıp yalnızca destek olacaksınız!!!