Düşünüpte heyecanlanmamaya çalışıyorum ama saatler hayatta yaşanabilecek en güzel anlardan biri için geri saymaya başladı bile...

Son 3 haftadır tansiyonumun yüksek gitmesinden dolayı normal doğum  yapmam hayal olup sezeryan olmam şart olunca "Madem sezeryan 39 haftadır merakla beklediğimiz aşkparemizi ilk önce bizim görmemiz hak değil mi?" diyip eşimi de dokturumu da epidural sezeryana ikna ettim.

Kısmetse 3 Şubat Perşembe sabahı oğlumuz babasıyla ve annesiyle kavuşacak.Heee birde her anımızı karelemek için yanıp tutuşan Pınar teyzesiyle...

Sağlıkla birbirimize kavuşmamız için bizi de dualarınıza ekleyin emi...
Not: Resim 3 hafta önce izne ayrılırken iş arkadaşlarıma attığım resim.

Delikadin Nuray

5 yorum:

Hande dedi ki...

hayırlı olsun şimdiden;) çok heyecan verici:)1,5 sene önce ben de aynı duyguları yaşadım..hamilelik aslında güzel bir dönem (kusma dışında:))onu her an içinde hissettmek olağan üstü bir şey.
hemen kucağıma alayım derdim hamileyken...şimdi ise onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyor ve tekrar içeri gimesini istiyorum hihihi:)
Allah analı babalı büyütsün

BALLI LOKMAM dedi ki...

Hayırlı olsun şimdiden. Allah analı babalı büyütsün, herşey gönlünüzce olsun:)))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Tnsiyon sorunu yüzünden bende sezeryanla doğum yapmıştım. Oğlum dün 12 yaşına girdi. Darısı başınıza. Herşey çok güzel olur inşallah.

biyasimadahagirdim dedi ki...

çok az kalmıış:) Allah sağlıkla kavuştursun..

Unknown dedi ki...

Canım hayırlısıyla kavuşmuşsundur inşallah oğluna!Allah sağlık sıhhat versin ikinize de...

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!