Tupperware markasını daha önce duydunuz mu bilmem…
Ben duymuştum hatta ürünlerin bazılarını yakın çevrem kullandığı için biliyordum ama maalesef Mini Şef’i hiç duymamış ve görmemiştim.

Çok yakın bir arkadaşımın kendisini Tupperware ürünlerine adamasıyla bende yaklaşık olarak evliliğimin 2.yılında Mini Şef’imizle tanışma fırsatı buldum.Allahtan bu eziyet çok kısa sürdü.

Bu muhteşem aletin asıl görevi biz bayanlara büyük eziyet olan ve muhakkak her yemekte kullanılan soğanın suyunu çıkarmadan,ezmeden küçük küçük doğramak.Satın alırken bu paraya değip değmeyeceği konusunda tereddütlerim oldu tabi ki ama ta ki bu eziyetten kurtulmam için bir şeyler yapmam lazımdı :)

Kullanma şekline gelince…
1 Soğanı 4 e böldükten sonra içine yerleştiriyor ve kapağını kapatıyorsunuz…(içindeki keskin bıçağa çok dikkat)
Sonrada iki avucunuzun arasına alıp ellerinizi birbirine ters istikamette çeviriyorsunuz…İstediğiniz büyüklüğe göre 5-10 kere çevirin ve mucizeye sizde şahit olun…
Fiyatına gelince ;
Ben kampanya fiyatından yararlanmış ve 30 tl ye almıştım…
Kulaklarımıda çınlatırsınız artık!!!
DeliKadın Nuray

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Nuraycım, Tupperware in promosyonlarından nasıl haberdar olabiliriz? Soğanı 4 e bölmeden tam olarak atılanı varmıdır acaba?

Esin

İki Deli Kadın(Pınar) dedi ki...

Esincim, Tupperware'in promosyonları bize mail olarak bir arkadaş aracılığı ile geliyor sanırım ilgilendiğin bir alan :) Nuray bundan sonra sana yollar :)
Bende aynı üründen deneme yapalım diye önce anneme aldım şimdi kendime alıcam gerçekten harika. Ama biraz boyutu ufak olduğu için mutlaka soğanı bölmen gerekiyor. Ama 2'ye bölmekte yeterli olabilir belki... Bunu da kullananlara sormak lazım :)

Nuray dedi ki...

Esincim,

Soğanı tam olarak atabildiğin süper rondo diye bir ürünü var.Hatta onda püre,mayonez tarzı şeylerde yapabiliyorsun.Model olarakta sebze kurutucuları vardır hani onlara benziyor.Ama fiyat olarakta daha pahalı tabi ki.

Adsız dedi ki...

ben de birkaç yıldır kullanıyorum minişefi. ablam tupperware satıcısı olduğu için indirimleri takip şansımız var. şiddetle tavsiye ederim herkese... ellerin soğan kokmuyor. soğanın acı suyu çıkmıyor. yemeklik doğruyor. domates-ceviz bunlar için de ideal :)sevgi günay bilgindil

Yonca dedi ki...

Tupperware maillerini ben hazırlıyorum ve Pınara yolluyorum eğer her hafta sizde indirim kampanya maili almak isterseniz bana mail atın .mailllerinizi bekliyorum .
yoncadivan@ttmail.com

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!