Yaratıcı Tasarımlar 'ın sahibesi sevgili Pelin beni mimlemiş.Kendimi anlatmam gereken 7 enteresan özelliğimi yazmam gerekiyormuş.Buyrun bakalım benimkilerde aşağıda...

  • Sabah, öğle yada akşam uykumu almış yada almamış olayım hiç farketmez bu.Önemli olan uyanmış olmam....Yaklaşık 10 dk boyunca kendine gelemeyen suratsızın biriyimdir.
  • Eğer sevdiğim birşeyi yiyiyorsam yada okuyorsam ne bileyim işte yapıyorsam sınırı yoktur.Birazını sonra yapayım yiyeyim yoktur.Bitene,bıkana kadar hatta paketin dibini görene kadar yaparım o şeyi. :)
  • Açken hamile kadınlar gibi aşererim.Sevdiğim bütün şeyler gözümün önünden teker teker geçer ve ben birinde karar kılarım.Bu konuda hamileliğim boyunca şimdiden sevgili eşime Allah sabır versin diyorum.
  • Çılgınımdır…Kim ne der, hakkımda ne düşünür umrumda değildir bu çılgınlık anımda…Deli gibi zıplar ,yuvarlanır ,bağıra çağıra şarkı söyleyip, dans edebilirim…
  • Hani uyumayan bebekleri arabayla dolaştırırlar ya uyusun diye.Bende o bebeklerden biriyim.Gerçi ben uyumak için binmiyorum arabaya ama 15 dk mesafelik yolculukta bile gözlerim gidiverir.
  • Yemek yapmaya bayılırım ama yaptığım yemeği çoook iştahla yiyemem.Çünkü başkalarının yapmış olduğu yemekler bana çoook daha lezzetli gelir.
  • Gülleri hiç sevmem.Hele vazoda gönderilmiş canlı olmayan çiçekler benim için pek bir manasızdır.Ama canlı saksı çiçeklerine ve kır çiçeklerine bayılırım.
Benden sonra tabi ki mimlenme sırası Deli Kadin Pınar'da...Hadi bakalım büyülü bahçe seni bekliyoruz...

Delikadin Nuray

1 yorum:

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Cevaplar cok guzel:D

Bende yolculuk sirasi hep uyurum. Bir kere de bursa-sivas otobus yolculugunda 14 saatin 12 saatini uyuyarak gecirdim. Millet hayret eder :) Uyumak istemesemde uyurum.

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!