Parti Zamanı : 05.02.2012 Pazar

Parti Yeri : Evimiz

Çekirdek aile olarak kalabalık bir mensuba sahip olduğumuz ve Çınar’da bu partiden hiç bir şey anlamayacağı için aile arasında ve evimizde açık büfe Pazar kahvaltısı yaptık.Açık büfe olması işimizi gerçekten çok kolaylaştırdı.İsteyen istediğinden istediği kadar aldı.Sıcak kalması gereken yiyecekleri mum ile sıcak tutan kaplar ve elektrikli semaverimiz bu işte en büyük katkısı olan yardımcılarımızdı.


Pastamızı isteklerim doğrultusunda Pastatasarım Nesrin hanım yaptı.Üzerinde Çınar’ın minyatürünün bulunduğu ve etrafında da sevdiği oyuncakların bulunduğu bir pasta güzel bir hatıra oldu.Lezzeti de görüntüsü kadar başarılıydı.
Çınar’ın protein alerjisi olduğu için pastasından yiyemedi.Ama ben ona 1 gün öncesinden karışık meyve parçalarıyla jöle yaptım.Bence bu doğum gününden en güzel hatıra Çınar’ın pastasını nasıl zevkle yediğiydi.

Asıl pasta faslı bittikten sonra salon ortasına kocaman bir örtü serilerek Çınar’ın jölesini nasıl yediğini seyrettik.Kendi başına istediği gibi yemenin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.Arada mahsustan ( ay yapmayın demelere aldırmadan) babası ve ben Çınar’a alkış yada ceee yaptırarak pastanın her yerine bulaşmasını seyretmek gerçekten keyifliydi.


Bu parti bittikten sonra hemen banyo yaptırmak gerekli olduğunu söylememe gerek yok herhalde :)

Bir de partimiz aile arasında olduğu için gelen teyze , hala , büyüklere hatıra olarak vermek üzere Çınar’ın resminden magnet yaptırdım.(Bu işi grafiker ablam üstlendiği için fiyat ve firma adını bilmiyorum.Ama isteyen olursa öğrenebilirim.) Magnetleri de vermeyi unutmamak içinde buzdolabının üzerine yapıştırdım.Gelen,gören herkes alarak bu görevde tamamlanmış oldu.




Ve ana konseptimiz balon…
İlk tanıştığında elini süremiyor ve komik bir şekilde kaçıyordu.Sonra babası ve ben alıştırmak adına balonla oynayarak ve arada onu da dahil ederek balona alıştırdık.Şimdi balon elinden düşmediği gibi ısırmaya çalışıyor ve bu seferde ben patlayacak diye korkuyorum :)


Balon hastane odamızda , oyuncaklarımızın arasında , pastamızda ve parti süslerimizin arasındaydı.


http://www.balonevi.com aldığımız uçan balonlar ve 1 yaş konseptli balonlarımız vardı.Konseptli balonlar 8 lira helyum gazı ile şişirildiğinde 10 liraya geldi.Balonların büyüklüğüne göre fiyat değişiyor tabi.

Çınar’ın kıyafetini ise doğumgünü için aylar önce Unnado’dan almıştım.Ayrı ayrıymış gibi gözükse de aslında bir tulum.Ayakkabıları ise Mothercare den. İndirimli fiyatı : 18 lira.

 




Delikadin Nuray

5 yorum:

MeLc dedi ki...

Nice sağlıklı mutlu yaşlara, Şansı bahtı hep açık olsun Çınar bebeğin....

BALLI LOKMAM dedi ki...

Mutlu, gönlünce kocaman bir ömür diliyorum küçük prense:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Maşallah geldi geliyor hazırlıklar derken yaşına bile girmiş yakışıklı:) sağlıkla nicelerini kutlayın sevgiler:)

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Allah bağışlasın, benim yiğenim de daha dünyaya gelmedi ama adı şimdiden kondu "Çınar" olacak :)
Ve bende halası olarak kutlayacağım doğum günlerini.
Sevgiler dilerim

Nuray dedi ki...

Guzel temennileriniz icin hepinize cok tesekkur ederim.

Yorum Gönder

Bakalım bu işe siz ne diyeceksiniz!!!